Termeni si Conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Custi-animale.ro respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.
Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Custi-animale.ro și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.
Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Custi-animale.ro, la adresa: 427111 Tigau, Nr:34 Bistrita-Nasaud, Romania, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Confidentialitatea datelor personale

 

Custi-Animale.com se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Comenzi

 • Nu exista comanda minima impusa.
 •  Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA.
 •  Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.
 •  Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, se expediaza in maxim 7-10 zile lucratoare in cazul unui serviciu de curierat.
 •  Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 •  Custi-Animale BISTRITA  foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
 •  Transportul comenzilor mai mari (voluminoase) se transporta cu masinile firmei in aproximativ 2 saptamani.

Limitare de responsabilitate

 

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 •  intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 •  deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 •  informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 •  identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda, va vom contacta telefonic sau prin email.